Όλες οι εγκαταστάσεις μας έχουν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με την ολοκληρωμένη μελέτη μηχανικού Οι ανελκυστήρες μας, διακρίνονται για την ασφάλεια, την ομαλή λειτουργία τους και την αισθητική τους

Η εταιρεία TOPSTERN καλύπτει όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 95/16/ΕΕ και των προτύπων EN81.10 & EN81.20

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Ατόμων

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες τοποθετούνται συνήθως σε μονοκατοικίες και κτίρια κατοικιών το πολύ μέχρι 8 στάσεις, με σχετικά μικρή κυκλοφοριακή ροή και χρήση. Η ταχύτητα κίνησης τους κυμαίνεται από 0,60 m/sec έως και 1,00 m/sec.

Μηχανικοί Ανελκυστήρες Ατόμωv

Ο μηχανικός ανελκυστήρας ατόμων αποτελεί την ιδανική λύση σε πολυώροφα κτίρια, καθώς και σε οποιοδήποτε κτίριο με μεγάλη κυκλοφοριακή ροή.
Οι μηχανικοί ανελκυστήρες επίσης διαθέτουν μεγάλη ανυψωτική ικανότητα και προσφέρουν ομαλές και αθόρυβες διαδρομές.

Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL)

Ο μηχανικός ανελκυστήρας MRL εγκαθίσταται κυρίως σε πολυώροφα κτίρια και κτίρια επαγγελματική χρήσης, όπου δεν υπάρχει πρόβλεψη για ανεξάρτητο χώρο μηχανοστασίου.

Διαθέτει μεγάλη ανυψωτική ικανότητα (ωφέλιμο φορτίου έως 5.000kg) και υψηλή ταχύτητα κίνησης. Χρησιμοποιεί μηχανή κορυφαίας τεχνολογίας, χωρίς μειωτήρα (gearless), σε συνδυασμό με Inverter τελευταίας γενιάς και επιτυγχάνει άριστης ποιότητας, αθόρυβη κίνηση και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Συστήματα ανελκυστήρων Εξυπηρέτησης AμεA

Στη TOPSTERN εγκαθιστούμε και συντηρούμε καθίσματα και πλατφόρμες ΑμεΑ υψηλής σταθερότητας και ασφάλειας. Σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με συστήματα που εξυπηρετούν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις, ώστε η μετακίνηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες να είναι εύκολη και αυτόνομη.
Όλα τα συστήματα εξυπηρέτησης ΑμεΑ συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τους αρμόδιους φορείς.

Ανυψωτικά Φορτίων & Οχημάτων

Η TOPSTERN αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανυψωτικών μηχανημάτων ,τόσο φορτίων όσο και οχημάτων, δίνοντας ολοκληρωμένη λύση σε κάθε ανάγκη.

Τα αναβατόρια φορτίων της TOPSTERN χαρακτηρίζονται και επιτρέπουν τη μεταφορά αντικειμένων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων επιπέδων, έχοντας όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας όπως συστήματα απεγκλωβισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, σύστημα αυτόματου τερματισμού κάθετης κίνησης σε περίπτωση πρόσκρουσης με εμπόδιο κ.α.

Ανελκυστήρες Parking

Η εταιρεία TOPSTERN στους ανελκυστήρες Parking – Αυτοκινήτων είναι ιδανική λύση για χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων με περιορισμένο εμβαδόν και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε υπόγειο χώρο PARKING μέσω ράμπας. Μηχανολόγος μηχανικός της εταιρίας μας θα συντάξει μελέτη και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Η πιο σωστή και ασφαλής λύση στην κατακόρυφη μεταφορά οχημάτων.

Οι ανελκυστήρες parking καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, χωρίς να ενοχλούν λειτουργικά η αισθητικά. Διαθέτουν ειδικές κατασκευές αποκλειστικά για αυτούς, εξασφαλίζοντας ασφαλή στάθμευση του οχήματός σας, με μέγιστο βάτος ανύψωσης πάνω από 3.000krg.

Είναι πιστοποιημένοι από όλους τους ευρωπαϊκούς φορείς.